Els molletans decideixen invertir 100.000 euros en la ronda d'Orient

Ha estat la proposta més votada entre les vuit que hi havia, amb un 43% dels vots d'entre els 488 que s'han efectuat

Societat

Els molletans decideixen invertir 100.000 euros en la ronda d'Orient
Els molletans decideixen invertir 100.000 euros en la ronda d'Orient

Els ciutadans de Mollet han decidit que l'Ajuntament inverteixi 100.000 euros a condicionar la ronda d'Orient, just davant l'estació de tren de Mollet-Sant Fost.

Concretament el que es preveu fer és reordenar i embellir l’espai de manera que s’ordeni millor el transport públic, organitzar la circulació de vianants i vehicles, i millorar la imatge d’aquesta part de la ciutat mitjançant nous elements de mobiliari urbà i enjardinament de la zona.

La millora de la ronda d'Orient ha estat la proposta més votada dins del procés participatiu engegat per l'Ajuntament sota el nom de Decideix 100.000 €.

A través d’aquest procés de participació els ciutadans i ciutadanes de Mollet poden decidir de manera directa sobre quina inversió de millora de l’espai públic volen que es faci a la ciutat.

Set propostes més

A més de la proposta guanyadora (amb un 43% dels vots), també n'hi havia set més. Totes elles corresponen als projectes més demandats per la ciutadania durant l'elaboració del Pla d’Actuació de Mandat 2016–2019.

La resta de projectes eren: substituir els arbres plataners dels barris de Can Borrell i Santa Rosa (36% dels vots); modernitzar la plaça Nelson Mandela (8% dels vots); millora de les places Mercaders, Ramaders, Remença i Ferrers (5% dels vots); renovar els jocs infantils del parc de la Farinera, la plaça de Mauthausen i del parc de la Plana Lledó (3% dels vots); condicionar l’entorn del Teatre Municipal de Can Gomà (2% dels vots); renovació del passeig de Cecs Bas (1,4% dels vots); i arranjar la plaça dels Voluntaris Olímpics i Paralímpics (0,7% dels vots).

En total, en aquesta edició del Decideix 100.000 € hi han participat 488 vots tant telemàticament com en paper, una xifra molt inferior a la de l'any passat, en què hi van participar un miler de ciutadans. Aleshores, la proposta guanyadora va ser reformar la plaça de Sant Jordi.

Edicions locals