Fem Cultura organitza el 2n 'Encuentro de escritores'

Serà dissabte a la biblioteca de Can Mulà

Cultura

Fem Cultura organitza el 2n 'Encuentro de escritores'
Fem Cultura organitza el 2n 'Encuentro de escritores'

L'entitat Fem Cultura organitzarà dissabte (de 10 h a 14 h) la segona edició del Encuentro de escritores a Mollet. Serà a la biblioteca de Can Mulà i hi participaran escriptors molletans, però també d'arreu de l'Estat: està confirmada l'assistència d'autors d'Àvila, Palència i València.

Tots ells exposaran algunes de les seves obres, com també ho farà l'organitzadora de l'acte i molletana Merche Maldonado –autora de La isla de Trébola, El reflejo de la amapola i Odio la vainilla–.

Pel que fa a les activitats, n'hi haurà de diferents àmbits. A la planta de baix, adreçat als infants, tindrà lloc una hora del conte amb el Drac Artcai. La trobada també servirà per homenatjar Enrique Laso, l'escriptor espanyol que més llibres ha venut a Amazon (més de 2 milions de còpies) i que va morir el passat mes d'agost.

Tot seguit hi haurà un espai per una tertúlia entre els assistents sobre diversos aspectes literari. L'esdeveniment continuarà amb l'actuació musical de Xantal Monsech, una noia amb Síndrome de Down. I el final arribarà amb dues activitats al voltant dels quadres de Montse Cardona.

Primer serà el torn del recital poètic: els poetes participants tindran tot el matí per escriure un poema sobre un quadre de Cardona que se'ls descobrirà en iniciar la jornada. I per últim, la pintora inaugurarà la seva exposició amb alguns dels seus quadres i en sortejarà un.
Un aperitiu clourà l'Encuentro de escritores de Mollet, que presentarà Dolors López.

Edicions locals