Es confirma la llista de Podem de Mollet de Xavier Buzón

Els resultats definitius de les votacions de la llista es van presentar el passat divendres

Política

Xavier Buzón
Xavier Buzón

Mollet del Vallès

Xavier Buzón va quedar confirmat com a cap de llista de Podem a Mollet el divendres. La seva candidatura i la seva llista va ser avalada per 52 vots dels quals sis van ser en blanc.

Segons els reglaments de primàries de Podem, ara s'obre un període en què els diferents partits liles del territori hauran de negociar, si s'escau, amb altres formacions per concórrer de forma conjunta.

Per la seva banda, la llista de Buzón estarà formada per les següents figures en ordre de llista: Nuria Muñoz, Alberto Murillo, Mercè Medina, Santiago Cortes, Manel Andero, Yolanda Vázquez, David Moreno, Susana González, Lluís Bayó, Raquel Gendrau, Juan Jaimez Juan Carlos Raya, Francisco Slaguero, José Miguel Gracia, Mari Carmen Pichardo, Teresa Valbuena, Carlos Ferrando, Oscar Rodríguez, Maria Josefa Fernández, Maria Dolores Mora, Raimundo Jesús Ramírez i Ana Salvador.

El cap de llista de Mollet Puede ha definit la seva proposta com un motor per "poder combatre les polítiques que retallen drets socials, i poden oferir a la gent una eina per lluitar pels seus drets des de l'ajuntament i per a aconseguir una societat més justa". "Estic segur que en aquest 2019 amb treball i suport de la gent, aconseguirem un nou èxit per seguir lluitant per a la gent", assenyala el candidat.

Edicions locals