Identificat un dels possibles autors del trencament de retrovisors a Mollet

S’ha pogut identificar un jove però els seus acompanyants van fugir de la zona

Societat

Retrovisor trencat
Retrovisor trencat

Mollet del Vallès

La Policia Municipal de Mollet del Vallès ha identificat una persona que podria estar relacionada amb el trencament de retrovisors de vehicles aparcats als barris de Santa Rosa i Can Borrell.

El passat 11 de febrer, la Policia Municipal va rebre l’avís telefònic de diferents veïns d’aquests dos barris alertant que "un grup de joves" anava pel carrer tombant contenidors i trencant retrovisors de vehicles.

Segons ha informat l'Ajuntament de Mollet "gràcies a la col·laboració dels veïns de la zona i algunes associacions de comerciants, la Policia Municipal i els Mossos d’Esquadra, van posar en marxa un dispositiu de vigilància a la zona per tal d’enxampar als autors dels fets".

A partir d’aquí, s’ha pogut identificar un jove menor d'edat i recollir diferents objectes que podrien estar relacionats amb els fets. La resta del grup va fugir de la zona.

La identificació també ha permès obtenir un seguit de dades que permeten seguir amb la investigació i, així, arribar a identificar la resta del grup que no serien de Mollet, sinó d'un poble del voltant.

Edicions locals