La Diputació entrega un estudi a l'Ajuntament de Mollet sobre l'optimització energètica d'El Lledoner

Societat

El Lledoner
El Lledoner

Mollet del Vallès

La Diputació de Barcelona ha lliurat a l’Ajuntament de Mollet l’estudi d’optimització energètica del centre de serveis El Lledoner, un edifici de tres plantes i soterrani, inaugurat l’any 2009 que acull una sala polivalent, un bar-restaurant, una sala de lectura i informàtic, un gimnàs i vestuaris i àrees administratives.

En aquest edifici s’hi troben també les instal·lacions de Ràdio Mollet i Vallès Visió Televisió Digital, uns espais que es gestionen energèticament de manera independent. Segons la Diputació, "amb aquest treball el municipi disposa d’un document de guia per aconseguir un equipament més eficient energèticament i amb més confort tèrmic".

L’objectiu de l'estudi ha estat "avaluar el comportament energètic de l’edifici i definir propostes d’estalvi passives i actives valorades tècnica, energètica i econòmicament, així com obtenir la seva certificació energètica".

Les mesures proposades, que requeriran una inversió d’entre 2.700 i 48.750 euros en funció de les actuacions que es realitzin tenen uns períodes de retorn que oscil·len entre els tres i els 10 anys. Així mateix, inclouen millores en la instal·lació de climatització i d’il·luminació, la posada en funcionament del sistema de captació solar tèrmic o la instal·lació de fotovoltaica per autoconsum a la coberta, entre d'altres.

Edicions locals