IDNEO Technologies, de Mollet, Guardó d’Honor de la Delegació del Vallès dels Enginyers Industrials de Catalunya

El reconeixement es va dur a terme durant l'acte social de l'entitat celebrat al Circuit de Barcelona-Catalunya

Economia

DNEO Technologies, de Mollet, Guardó d’Honor de la Delegació del Vallès dels Enginyers Industrials de Catalunya
DNEO Technologies, de Mollet, Guardó d’Honor de la Delegació del Vallès dels Enginyers Industrials de Catalunya

Mollet del Vallès

L’enginyeria IDNEO Technologies, ubicada a Mollet del Vallès, ha rebut el Guardó d’Honor que atorga la Delegació del Vallès dels Enginyers Industrials de Catalunya durant l’Acte Social 2019 que es va celebrar divendres 15 de febrer al Circuit de Barcelona-Catalunya.

El jurat ha premiat IDNEO Techonologies per proporcionar serveis de desenvolupament, validació i fabricació de productes tecnològics, a nivell global, pel seu arrelament al territori i pel seu pla estratègic que combina els serveis d’enginyeria i els de producció.  Sota l’eslògan Som creadors de somnis, l’enginyeria de Mollet del Vallès fa realitat els projectes més innovadors en sectors com la mobilitat, tecnologies mèdiques o IoT (Internet de les coses). Ofereix serveis d’enginyeria especialitzada en la creació, desenvolupament i fabricació de productes d’alt valor tecnològic, des de la definició del concepte fins a la validació del producte, compta amb més de 400 enginyers i té presència als Estats Units, Xina i Malàisia.
 
Francesc Figueras, president de l’Associació de la Delegació del Vallès dels Enginyers Industrials de Catalunya, va assenyalar que “el Guardó d’Honor d’enguany és mostra de la vitalitat del Vallès. Cal una complicitat intel·ligent entre Barcelona i el Vallès”. German Palacín, president del Col·legi dels Enginyers Industrials del Vallès va voler destacar que “l’educació és el motor que fa créixer i avançar la societat, cal treballar conjuntament amb l’escola d’enginyers per millorar la formació no només dels futurs enginyers, sinó també dels companys en actiu”.
 
El conferenciant convidat en l’Acte Social 2019 va ser Vicenç Aguilera, president del Circuit Barcelona-Catalunya qui va repassar el passat, present i futur de la indústria de l’automòbil i va explicar que “els fabricants, en l’actualitat, ja no han de vendre producte sinó que estan aprenent a vendre serveis. És crític conservar i incentivar la indústria de l’automoció”.
 
Durant l’Acte Social 2019, es van lliurar diplomes als membres amb més de 50 anys de professió i insígnies als nous associats i col·legiats i es va fer una foto de família amb els més de 150 assistents en les pistes del Circuit de Barcelona-Catalunya. L’acte va ser presidit pel secretari d’Empresa i Competitivitat del Departament d’Empresa i Coneixement, Joaquim Ferrer, qui va fer la cloenda.
 

Edicions locals