Un cotxe xoca amb un arbre a la B-500 i deixa el seu conductor ferit

Els fets han ocorregut al migdia i des de Protecció Civil de Sant Fost s'ha habilitat un biombo per atendre la víctima

Societat

Accident a la B-500
Accident a la B-500 | @pcivilsantfost

La B-500 a l'altura de Sant Fost ha tornat a ser escenari d'un accident de trànsit. Un turisme ha xocat contra un arbre al voltant de les 13 h i ha deixat al conductor del vehicle ferit lleument i el seu cotxe bolcat.

Així ho ha explicat el cos de bombers que ha afegit que el conductor, de 55 anys, ha sofert politraumatismes i, tot i no haver resultat ferit de gravetat ha estat traslladat a l'Hospital de Mollet en estat "menys greu".

Protecció Civil de Sant Fost ha disposat un biombo per tapar el treball que els Serveis d'Emergència Mèdica han efectuat amb el ferit.

Des de Bombers s'ha informat que aquesta mesura, tot i que no és freqüent, es duu a terme perquè els professionals en situació d'emergència puguin treballar amb major tranquil·litat i perquè el ferit estigui més tranquil perquè no és observat per desenes de persones. Al mateix temps, en cas d'accidents greus, també es vol evitar situacions de pànic entre les persones que observen.

Transcorreguts uns minuts, les dues unitats del SEM i els dos vehicles de bombers amb un total de sis efectius han abandonat el lloc dels fets.

Edicions locals