La plaça de l'Estatut estrena espai reformat i amb nous jocs infantils

La remodelació integral de la plaça s'obrirà als veïns aquest divendres

Societat

La plaça de l'Estatut estrena espai reformat i amb nous jocs infantils
La plaça de l'Estatut estrena espai reformat i amb nous jocs infantils

La plaça de l'Estatut, al barri de l'Estació del Nord, estrena nova cara. Divendres s'obrirà als veïns el remodelat espai, on s'han eliminat barreres arquitectòniques i s'han renovat els jocs infantils, tot amb un cost d'uns 155.000 euros.

Amb algunes setmanes de retard pels problemes amb l'empresa proveïdora dels jocs infantils, finalment, aquest divendres s'obrirà la plaça on s'ha creat un espai de tres nivells adaptat: dos espais de jocs infantils diferenciats amb terra de cautxú, que garanteix més seguretat, i un tercer espai on s’instal·laran miniporteries per poder jugar a la pilota.

Segons explica l'Ajuntament, per fer aquesta obra, el consistori "ha estat en permanent contacte amb la direcció i l’AMPA de l’Escola Sant Jordi i amb l’Associació de Veïns del barri de l’Estació del Nord per comptar amb les seves aportacions a l’hora de dissenyar l’espai", apunten.

Des de l’escola, el seu director, Juanjo Baños, ha valorat que l’Ajuntament “hagi comptat amb les aportacions que hem fet els pares i mares, així com amb els veïns del barri, per crear aquest fantàstic parc ”, i fruit d’aquestes aportacions “ha estat la creació d’un tercer espai perquè els nens també puguin jugar a la pilota”.

Pel que fa l’Associació de Veïns de l’estació del Nord, la seva presidenta, Soraida Hernández, ha valorat especialment un espai “que podran aprofitar els alumnes de la Sant Jordi a les entrades i sortides del col·legi, però també la resta de nens i nenes del barri, sobretot els caps de setmana”.

L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, ha volgut destacar “un nou projecte que posa de manifest, una vegada més, la nostra voluntat de treballar conjuntament amb la ciutadania per fer de Mollet una ciutat millor”. Per Monràs també és important “tenir en compte que actuacions com aquestes són possibles gràcies a l’aprovació dels pressupostos”, i en aquest sentit, ha volgut agrair “aquells grups que han facilitat la seva aprovació, i per tant, que es pugui seguir invertint per millorar la nostra ciutat, com és el cas d’avui”.

 

Edicions locals