ERC pinta un mural feminista al parc de les Pruneres pel 8-M

La formació política molletana d'esquerres va inaugurar-lo el dimecres

Política

Mural d'ARA ERC-Mollet
Mural d'ARA ERC-Mollet

Mollet del Vallès

ERC ja es prepara per a la pròxima vaga general feminista del 8 de març. És per aquest motiu que les dones de la formació d'Ara Mollet-ERC van presentar el dimecres un mural disposat al parc de les Pruneres que, en paraules d'elles mateixes, és una "reivindicació col·lectiva dels drets de les dones en els àmbits econòmic, polític i social (...) en la lluita per la igualtat, la justícia i l'empoderament a través del feminisme".

El mural està acompanyat dels coneguts versos del poema de Maria Mercè Marçal que diuen el següent: "A l'atzar agraeixo tres dons: haver nascut dona, de classe baixa i nació oprimida. I el tèrbol atzur de ser tres voltes rebel".

Així mateix les dones d'Ara Mollet-ERC van voler agrair "a dones i homes joves, locals i de fora, les propostes estètiques i l'elaboració del mural".

Per altra banda i segons ha informat la formació, "properament farem entrega del II Premi Mª Àngela Palau, instaurat l'any passat, com a reconeixement a la labor social de persones i col·lectius desenvolupen a la ciutat".

Edicions locals