Mollet en Comú revela 10 noms nous de la seva llista electoral

L'acte també va servir per presentar les línies estratègiques que seguirà el programa electoral de la formació

Política

Assemblea de Mollet en Comú
Assemblea de Mollet en Comú

Mollet del Vallès

Mollet en Comú va celebrar el passat dissabte una Assemblea Oberta en la qual es van definir els principals eixos programàtics i en la que es va avalar l'única candidatura presentada a les primàries.

Celebrada al Centre Cultural la Marineta, l'Assemblea oberta va servir per donar a conèixer l'única candidatura presentada per a concórrer a les primàries dels llocs 2 a l'11 de la llista electoral. Ara la llista que acompanyarà a Marina Escribano el 26 de maig haurà de ser referendada en votació entre el 28 de febrer i l'1 de març.

La candidatura que duu per nom "Gent Comuna" està formada en ordre de llista per Francisco Sancho, Gabriel Espinosa, Mari Carmen Moya, Mireia Marin, Xavier Huguet, Roser Aguilar, Maria del Mar Torres, Dennis Fernández, Maica Hervás i Virginia Feria.

En el seu escrit de presentació d'aquest procés de primàries, "Gent Comuna" estableix "la lluita pels drets socials i el bé comú, així com la il·lusió per a construir des de l'Ajuntament un Mollet en què tothom es pugui sentir orgullós de viure-hi".

L'acte també va servir per presentar les principals línies estratègiques de programa per a les eleccions municipals.

Segons informa el partit, en un primer esborrany la campanya "Participa – Elaborem el programa en Comú", ha aconseguit 665 propostes, fruit "també de les aportacions rebudes d'entitats i de persones particulars a través de la i un cop avalada al transcurs de la mateixa". Aquestes propostes serviran per conformar el programa electoral.

Edicions locals