El govern municipal vol un POUM amb perspectiva de gènere, medi ambient, salut, cohesió social, connectivitat i mobilitat

Es celebra la primera sessió del consell consultiu del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal

Ajuntament de Mollet
Ajuntament de Mollet

Mollet del Vallès

Aquesta setmana es celebrarà la primera sessió del consell consultiu del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM). El passat gener a través d'un procés participatiu es va obrir aquest acte a tota la ciutadania per "debatre el Mollet del futur".

"Aquesta nova reunió s'emmarca dins les actuacions definides al programa de participació ciutadana aprovat pel Ple de l'Ajuntament el passat desembre amb el propòsit de fer copartícip la ciutadania en el debat que haurà de definir el model del Mollet del futur, i es començarà a tractar aspectes", expliquen des del consistori.

Des del govern de la ciutat, la voluntat és que el nou POUM, sigui "un pla consensuat i participat, que no només faci referència als paràmetres urbanístics clàssics, sinó que també doni resposta a les necessitats de la ciutat al segle XXI, incorporant perspectives de gènere, medi ambient, salut, cohesió social, connectivitat de la ciutat i mobilitat, entre d'altres".

Edicions locals