Josep Monràs queda ratificat com a candidat del PSC per a les pròximes eleccions municipals

En l'acte de presentació hi van participar Mireia Dionisio i Jonatan Martínez

Política

Presentació de Josep Monràs
Presentació de Josep Monràs

Mollet del Vallès

El dijous, l'agrupació del PSC Mollet, va celebrar una assemblea on es va ratificar per unanimitat que l'actual alcalde Josep Monràs encapçalés la llista socialista per a les properes eleccions municipals a Mollet.

L'assemblea que segons l'agrupació va omplir la seu del PSC de Mollet "de gom a gom", va comptar amb el primer secretari de la comarca, en Jonatan Martínez que va assenyalar que "sabem que Mollet és exemple de moltes coses, que té un alcalde apassionat i ple de d'idees". "Josep és un alcalde que genera confiança. És una bona persona, que es desviu per solucionar els problemes de la gent", va afegir.

La primera secretària del PSC Mollet, Mireia Dionisio va destacar que "Josep Monràs ha estat l'alcalde que ha liderat la modernització de Mollet", durant els anys de crisis. Tal com va fer Martínez va dir que "els i les socialistes tenim el millor candidat, tindrem el millor equip i representem el millor projecte per Mollet. Som els que no ens canviem de nom, els que mai amaguem què som, i els que mai ens canviem de camisa".

El PSC molletà assenyalar que "un emocionat Josep Monràs va donar les gràcies pel suport unànime" i va afirmar que "encarem aquestes eleccions amb optimisme, passió i plens d'il·lusions, tornarem a presentar un gran programa de futur per Mollet".

Edicions locals