Setmana carregada d'activitats feministes abans del dia de la dona

Des d'aquest divendres fins al dijous es faran durant cada dia diferents activitats reivindicatives

Societat

Assamblea Oberta Feminista del passat mes de febrer
Assamblea Oberta Feminista del passat mes de febrer

Mollet del Vallès

La setmana prèvia al dia de la dona -8 de març- en la qual, com l'any passat està programada una vaga general feminista a tot l'estat, es planteja a Mollet plena d'activitats a càrrec de l'Assemblea Oberta Feminista del municipi.

Sota el títol "Cap a la vaga feminista", la setmana reivindicativa comença aquest divendres a les 19 h amb un acte sorpresa als Quatre bancs al carrer Barcelona. Els esdeveniments segueixen l'endemà a les 17.30 h a La Marineta amb la projecció de "Cubanas: mujeres en revolución" organitzada per Mollet amb Cuba.

El dilluns a les 7 h es realitzarà una Jornada informativa a l'estació de Mollet – Sant Fost i a la tarda, encara per confirmar el lloc i hora, un taller de pancartes pel 8M. El dimarts els actes comencen al matí amb 4 bancs: Jornada informativa al mercat setmanal i a la tarda amb un nou taller de pancartes.

El dimecres a les 18 h a La Marineta de nou, es projectarà "She's beautiful when she's angry" i el dijous, un dia abans del dia de la dona, es durà a terme una nova jornada informativa feminista a les 7 h a l'estació.

Edicions locals