L'Associació Catalana de Dirigents de l’Esport guardona Josep Monràs

L'alcalde de Mollet va rebre divendres el reconeixement com a millor dirigent institucional en l'àmbit de l'esport

Esports

Pere Sust, Josep Monràs i Gerard Figueras
Pere Sust, Josep Monràs i Gerard Figueras | Ajuntament de Mollet

L’alcalde de Mollet del Vallès i responsable de l’àrea d’Esports de l’Ajuntament, Josep Monràs, va ser divendres reconegut com a millor dirigent institucional de l’any 2018, pel que fa a l'esport. El reconeixement va tenir lloc durant la gala de la Nit del Dirigent que cada any organitza l’Associació Catalana de Dirigents de l’Esport (ACDE).

Monràs va rebre el reconeixement "com a millor dirigent institucional pel seu compromís en la millora i promoció de l’activitat física i esportiva de les entitats i els seus practicants", segons apunta l'Ajuntament. Li van lliurar el premi el president d’ACDE i l'expresident de la Federació Espanyola de Bàsquet, Pere Sust, i el Secretari General de l’Esport, Gerard Figueras.

Altres premiats destacats de la gala van ser el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, o l’exdirector esportiu del Dakar, Marc Coma.

En total van ser guardonades 32 persones que al llarg de 2018 han destacat per la seva implicació directa en el foment de l’activitat física i esportiva.

Edicions locals