El Consell d'Alcaldes es reuneix per valorar la situació de la Fundació Sanitària de Mollet

La trobada es va repassar els objectius del Pla Estratègic pel 2019 de la Fundació Sanitària

Societat

Consell d'alcaldes de la Fundació Sanitària de Mollet
Consell d'alcaldes de la Fundació Sanitària de Mollet

Santa Perpètua va ser el passat divendres l'escenari de la reunió del Consell d'Alcaldes de la Fundació Sanitària de Mollet que va aplegar alguns alcaldes del Baix Vallès com Josep Monràs (Mollet), Òscar Sierra (la Llagosta), Francesc Juzgado (Parets) o Marc Candela (Martorelles).

Aquesta trobada que reuneix periòdicament i de forma rotativa en els diferents municipis de l'àrea d'influència de la Fundació, arriba més de set mesos després de l'última celebrada a Caldes de Montbui.

De la mà del President de la Fundació Sanitària i de la seva Direcció General, aquest òrgan consultiu de la Fundació va repassar els objectius del Pla Estratègic i la participació dels consistoris en els projectes que el Patronat planteja per l'exercici present. Al mateix temps, es va realitzar una valoració del tancament econòmic de la institució i del pressupost previst per a l'exercici en curs.

En el cas del Pla Estratègic 2019 es varen tractar algunes àrees rellevants com "la millora de la coordinació amb els dispositius de salut de l'atenció primària i els serveis socials dels municipis de referència, l'ampliació del Consell de Participació Ciutadana, la fidelització del talent professional que participa de la Fundació Sanitària, la millora de processos de la institució com l'àrea ambulatòria, tot ampliant espais a l'hospital sociosanitari, o l'àrea d'urgències de l'hospital d'aguts, que necessita ampliar els seus espais d'atenció, entre d'altres".

A més a més, els alcaldes van debatre sobre tres aspectes fonamentals de la sanitat com són "la necessitat d'aprofundir en les aliances que manté la Fundació Sanitària de Mollet, la detecció precoç de les necessitats socials dels nostres conciutadans i posar èmfasi en la prestació de serveis materno-infantils".

Edicions locals