La Policia municipal de Mollet deté un presumpte autor de robatori a l'interior d'un vehicle

La policia segueix investigant si el presumpte autor dels fets podria tenir alguna relació amb robatoris a domicilis

Societat

Policia de Mollet
Policia de Mollet

La detenció es va efectuar gràcies a l'alerta d'un testimoni que es trobava entre els barris de Santa Rosa i Can Borrell que va veure com una persona trencava el vidre d'un vehicle i se'n duia diferents objectes del seu interior, entre ells la documentació i les claus del domicili de la víctima, veí de Martorelles. Després dels fets, el presumpte lladre va fugir amb el seu vehicle.

Fruit d'un seguit d'investigacions, la policia de Mollet va identificar la matrícula i el propietari del cotxe utilitzat en el robatori.

A partir d'aquí, la Policia Municipal de Mollet va alertar a la Policia Local de Martorelles davant la possibilitat que el presumpte autor dels fets es presentés al domicili de la víctima, ja que disposava de les claus i de la informació del domicili.

Davant d'aquesta alerta, la policia de Martorelles es va presentar al domicili de la víctima provocant la fugida del sospitós, amb la qual cosa també es va evitar un presumpte robatori en domicili.

Posteriorment, un cop identificat, la Policia de Mollet va procedir a la detenció del sospitós que el dimarts va passar a disposició judicial.

Segons l'Ajuntament de Mollet "en aquests moments, la policia segueix investigant si el presumpte autor dels fets podria tenir alguna relació amb robatoris similars".

Edicions locals