Presentada la nova coberta de la pista exterior del pavelló municipal Plana Lledó

També s'han realitzat altres modificacions en la mateixa pista i en la interior

Esports

La nova coberta de la pista exterior del pavelló municipal Plana Lledó
La nova coberta de la pista exterior del pavelló municipal Plana Lledó | Ajuntament de Mollet

Nil Artiaga

Dilluns es va presentar la nova coberta de la pista exterior del pavelló municipal Plana Lledó, a més d’algunes modificacions derivades. A l’acte hi va assistir l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, i el president del CB Mollet, Carlos Nuez.

Respecte a l’obra, s’ha cobert la pista per la part superior i també pels laterals, amb les corresponents bigues, “amb l’objectiu de protegir de qualsevol inclemència el terreny de joc”. “Abans qualsevol inclemència de pluja o humitat feien impossible la pràctica esportiva en aquesta instal·lació exterior. Amb aquesta coberta garantim un millor funcionament de la pista”, assegura Monràs.

A més, s’han dut a terme altres remodelacions. En primer lloc, s’han ampliat les mesures del terreny de joc “perquè fossin les adequades”, eliminant les voreres laterals; i s’han ampliat les pistes transversals per als més menuts. “Hem transformat totalment la pista, és un canvi radical de tota la instal·lació”, afirma l’alcalde. “Pràcticament és la inauguració d’una nova pista, que ja en podrà fer ús el Club Bàsquet Mollet”, conclou.

Sobre altres usos de la pista, l’alcalde va afirmar que “totes les instal·lacions municipals es poden utilitzar per a tot allò que la ciutat necessiti o per les activitats que el municipi vulgui acollir. Això sí, garantint sempre la seguretat del mateix equipament. Preferentment, en aquest cas, la pista és per al CB Mollet”.

També, tal com explica Monràs, més endavant es construirà una petita graderia al lateral de la pista exterior “perquè els pares que vulguin veure jugar els seus fills ho puguin fer amb més comoditat. Però això ho farem amb posterioritat”.

A més de la coberta de la pista exterior, també s’han dut a terme alguns canvis a la pista interior. D’una banda, s’han habilitat sortides d’emergència a la part superior de les graderies. D’altra banda, s’han dotat les parets laterals amb proteccions. “Abans teníem protecció a tot el que és la zona de cistella. Ara hem protegit tota la zona lateral de la pista per incrementar les mesures de seguretat”.

Totes aquestes mesures l’ajuntament les ha dut a terme amb la col·laboració del Club Bàsquet Mollet. I tot plegat ha tingut un cost d’uns 450.000 euros.

Edicions locals