Idneo participarà en el projecte Mollet HUB, que pretén fomentar l'emprenedoria juvenil

L'empresa tecnològica ha instal·lat la seva seu central a la ciutat

Economia

Idneo participarà en el projecte Mollet HUB, que pretén fomentar l'emprenedoria juvenil
Idneo participarà en el projecte Mollet HUB, que pretén fomentar l'emprenedoria juvenil | Ajuntament de Mollet

La companyia tecnològica molletana participarà en el projecte Mollet HUB per formar joves en aquest espai municipal d’innovació i formació. L’acord es va produir durant una visita de l’alcalde a les noves instal·lacions de la tecnològica que, després d’obrir oficines a Silicon Valley, Califòrnia, ha decidit instal·lar la seva seu central a Mollet del Vallès.

El nou centre de Mollet del Vallès, ubicat al polígon industrial Can Magarola, és la seu central de la companyia on duu a terme tota la cadena de valor per a clients dels sectors de la mobilitat, les tecnologies mèdiques i la IoT industrial. Els seus més de 400 enginyers treballen per fer realitat diferents projectes innovadors arreu del món transformant els seus negocis a través de la integració de solucions tecnològiques i punteres.

En aquest sentit, per Josep Monràs, “és un luxe que el personal de màxima qualificació amb el que compta Idneo, una de les tecnològiques més importants del món que ha decidit el seu centre neuràlgic a Mollet, puguin contribuir des del punt de vista de la innovació i la creativitat a formar els nostres joves en aquest nou espai d’innovació i formació”.

Monràs també ha avançat que “estem a punt de concretar un altre acord amb els departaments de Recerca i Innovació de la Universitat Autònoma de Barcelona perquè també col·laborin en aquest espai i donin a conèixer les seves experiències i capacitats”.

Mollet HUB estarà dividit en tres àrees: Punt Connect ( un espai d’atenció inicial obert i versàtil), Connect Area (indret destinat a establir relacions, comunicacions i sinergies) i Mollet Lab (un espai equipat per experimentar, practicar, investigar i formar-se orientat a la creació de nous negocis i a l’autoocupació). La inversió ha estat entorn als 250.000 € i està previst que es posi en funcionament a finals d’aquest mes de març.

Edicions locals