Mohamed Benhammou és escollit per unanimitat com el nou president de PRUNE Mollet

Diumenge es va escollir la nova junta del partit

Política

Mohamed Benhammou és escollit per unanimitat com el nou president de PRUNE Mollet
Mohamed Benhammou és escollit per unanimitat com el nou president de PRUNE Mollet

L'agrupació PRUNE Mollet va votar diumenge la seva nova junta gestora, que encapçalarà Mohamed Benhammou. El nou president ha rebut el suport de totes les persones assistents que tenien dret a vot (25). En total, en són una desena més que no van poder assistir a l'assemblea.

Pel que fa a la resta de la junta, Mohamed Soumati Ennady (22 vots) és el vicepresident, Manuel Lasso Gambero (24 vots) el secretari, Javier Antonio Santos Herrera (21 vots) el tresorer, i Erika Girabent Buxes, Lola Santiago Bizarraga i Laura Salas Torres (totes tres amb 22 vots a favor) les vocals.

Tot plegat arriba després del trasbals que va viure el partit ara fa unes setmanes. El president aleshores, Mohamed Amine Balghouch el Gourari, afirmava la seva baixa de PRUNE Mollet, així com la de gairebé tots els afiliats per presentar-se a les eleccions municipals amb un nou partit anomenat Millorem. El president actual –vicepresident fins la marxa d'Amine–, Mohamed Benhammou, negava aquestes afirmacions i assegurava que la junta nacional va ser qui va fer fora Amine el 8 de febrer per "fets greus" que sobrepassen els estatuts de PRUNE.

Ara, Benhammou ja és oficialment el president del partit –encara no està confirmat qui serà l'alcaldable– i confirma que es presentaran a les eleccions amb l'objectiu de portar a terme les deu accions presentades al desembre a la Sala Fiveller. Tanmateix, assegura que hi haurà alguna línia de treball nova que explicaran pròximament.

Edicions locals