El PopFost porta a Sant Fost quatre grups de primer nivell

El festival es celebrarà durant els pròxims quatre divendres i l'abonament pels quatre espectacles té un preu total de 28 euros

Cultura

El PopFost porta a Sant Fost quatre grups de pop de primer nivell
El PopFost porta a Sant Fost quatre grups de pop de primer nivell

Sant Fost de Campsentelles

El PopFost de Sant Fost neix amb un objectiu clar: convertir-se en un festival referent en l'escena pop del territori. Així és com han definit des de l'Ajuntament del municipi aquest esdeveniment que es celebra per primera vegada i que està pensat com un cicle de concerts íntims i acústics que es celebrarà durant els pròxims quatre divendres a l'Auditori de l'Ateneu ubicat a la plaça de la Vila.

I no és per menys, ja que el cartell reuneix alguns noms emblemàtics de l'escena espanyola del pop. Rubén Pozo, exmembre de Pereza i Lichi, poeta i veu de la Cabra Mecánica, portaran fins a Sant Fost aquest divendres a les 22.30, el seu projecte En Marcha amb el que estan girant per tot l'estat. Aquest concert té un preu de 10 euros.

El 22 de març es podrà gaudir per 8 euros de la música d´un dels més reconeguts saxofonistes de l´escena espanyola. Big Dani Pérez, membre de l´emblemàtic grup Los Rebeldes que també ha col·laborat en grups com Seguridad Social, Loquillo o la Frontera oferirà una actuació en format quartet

El PopFost també serà un festival amb sons folk-rock com els de Bikimel, autora de Farrera, una cançó sobre les muntanyes i les gents del Pallars Sobirà que arribarà a Sant Fost el dia 29 de març amb l´acompanyament del pianista Xavi Lloses. I tot això per 8 euros.

El festival tancarà amb un plat fort musical només per 12 euros. El 5 d'abril Jaime Urrutia, mític líder de Gabinete Caligari, amb temes tan famosos com Al calor del amor en la barra de un bar, Camino Soria, Dónde Estás o Cuatro rosas, oferirà un concert en format trio.

Les entrades i els abonaments es podran adquirir de manera anticipada a l´OAC de l'Ajuntament de Sant Fost o a www.entradium.com. El preu per poder accedir als quatre concerts és de 28 euros.

Edicions locals