Sant Jordi es fa notar amb una setmana farcida de literatura

Guardons, punts de llibres, recitals o poemes musicats són les propostes

Cultura

Sant Jordi
Sant Jordi

Tot i que encara queda un mes per Sant Jordi, el Baix Vallès ja escalfa motors per a la cita reina de les lletres catalanes.

L'Ajuntament de Sant Fost ha convocat el 1r Premi de l'Ateneu de Novel·la de Sant Fost de Campsentelles 2019. Al certamen hi poden participar els majors de 18 anys fins al 2 d'abril i el premi, que s'entregarà el 23 d'abril, ascendeix a 1.000 euros.

També s'han convocat ja els premis de literatura de la Biblioteca molletana de Can Mulà. Els adults tenen fins al 23 d'abril per participar en el 28è Premi literari de l'equipament i els joves i infants fins a l'1 d'abril. Així mateix també s'ha convocat el 16è concurs de dibuix de punts de llibre al qual es pot participar fins al 25 de març.

Dia Mundial de la Poesia

Amb motiu del Dia Mundial de la poesia, el pròxim dijous de 18 a 19 h, Montornès viurà dues activitats relacionades amb aquest art literari. L'oficina de Català del municipi ha organitzat una lectura de poemes amb les àvies del Casal de Cultura de Montornès Centre. A això cal sumar-hi que a la biblioteca es llegiran poemes en català i castellà de la poeta nord-americana Mary Oliver, recentment desapareguda.

Versos i rumba

Per celebrar la mateixa efemèride, el grup Rumbesia portarà a la Biblioteca Montserrat Roig de Martorelles a les 18.30 h el seu espectacle en el qual es conjuguen poemes amb rumba. Són noves creacions de Rumbesia i versions de poemes ja musicats per altres músics.

Edicions locals