El web de Vallès Visió supera les 100.000 visites en cinc mesos

El programa més visitat és l'informatiu, seguit del debat i els esports

Societat

El web de la televisió pública del Vallès Oriental, Vallès Visió, ha rebut des del març 100.000 visites, que suposa unes 700 consultes diàries de promig, segons la cadena. El programa més visitat és Vallès Visió Notícies, que té el seu rècord el 4 de juny, en què 2.048 persones van veure el programa.

El portal de Vallès Visió permet seguir la televisió en directe, així com els vídeos arxivats a l'hemeroteca virtual, que arriben a quasi el miler, segons les dades facilitades per la cadena pública del Vallès Oriental. El programa més seguit virtualment és Vallès Visió Notícies. De fet, 2.048 persones van veure el programa del 4 de juny. La segona emissió amb més èxit és Vallès Visió, Visions. El programa del 6 de maig, dedicat a la crisi econòmica, va ser vist per 1.403 espectadors. Pel que fa als esports, el 12 d'abril 1.235 internautes van seguir La Jornada.
Segons Vallès Visió, la majoria dels visitants accedeix al web mitjançant Internet Explorer i troben la pàgina o la informació a través de Google, dels enllaços que hi ha a altres portals, com els ajuntaments del municipis que formen part del Consorci Teledigital Mollet, i de la informació que s'actualitza al grup de Facebook que la televisió té a la xarxa social.
L'assessor del Consorci, Feliu Tura, considera que el número de visites del web és "un reflex de la importància i rellevància que està tenint la nova televisió entre la població de tot el Vallès Oriental", i afegeix: "Cada vegada visiten el web més persones, s'interessen pels programes, ens fan suggerències i ens feliciten pels continguts", afirma Tura.

Edicions locals