La Generalitat acorda amb l'Ajuntament de Mollet la construcció de 100 pisos socials a Can Borrell

En la reunió entre el conseller Damià Calvet i l'alcalde Josep Monràs també es va tractar la millora de la mobilitat a La Vinyota

Societat

La Generalitat acorda amb l'Ajuntament de Mollet la construcció de 100 pisos socials a Can Borrell
La Generalitat acorda amb l'Ajuntament de Mollet la construcció de 100 pisos socials a Can Borrell | Ajuntament de Mollet

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, i l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, van acordar en una reunió celebrada dijous la construcció d’un centenar d’habitatges de lloguer social a la ciutat, que es farien al barri de Can Borrell.

Pel que fa els terminis de la promoció d’habitatges, el període serà de tres anys: enguany s'iniciarà el projecte de la promoció, el 2020 començaran les obres i d’aquí dos anys ja es podran adjudicar els habitatges.

Un cop fet l’anunci, Monràs, va agrair “la sensibilitat que ha mostrat el conseller per diferents qüestions que ens afecten a Mollet", així com "l’acord al qual hem arribat per desenvolupar aquesta promoció d’habitatges que estarà dirigida especialment als joves i a la gent gran”. Per a Monràs “aquest projecte reforçarà les diferents polítiques d’habitatge que des de fa anys portem a terme a la ciutat”.

En aquesta trobada també van parlar del projecte per millorar la mobilitat a la rotonda de La Vinyota i de l’Espai d’Interès Natural de Gallecs. En referència a la rotonda de la Vinyota, durant aquest 2019 es treballarà en el projecte de traçat que, entre d’altres, comportarà incorporar un tercer carril o fer més àmplia la calçada, i s’espera que a finals d’any ja es pugui licitar l’obra.

Sobre la proposta, l'alcalde va dir que “ens aporta una via de solució molt més a prop que ara fa uns mesos i ens permet començar a posar fil a l’agulla per solucionar un dels grans problemes de mobilitat que tenim a la ciutat”.

Per últim, Gallecs també va ser protagonista de la reunió, i es va informar que el Pla Especial ja està en la fase de redacció i tramitació, que podria quedar aprovat cap a l’estiu i que es podria deixar enllestit el projecte d’abastament d’aigua també els propers mesos.

Edicions locals