Territori presenta un esborrany per descongestionar la rotonda del Decathlon

La Generalitat treballa en el projecte que vol licitar a finals d'any

Societat

El Departament de Territori de la Generalitat treballa en el projecte per solucionar els problemes de mobilitat provocats pel trànsit a la conseguda com a rotonda del Decathlon i pretén licitar les obres a finals de 2019.

Així ho van anunciar els responsables del Departament, en la trobada que van mantenir la setmana passada amb l'alcalde de Mollet, Josep Monràs. Segons Territori, durant aquest 2019 es treballarà en el projecte de traçat que, entre d’altres, comportarà incorporar un tercer carril o fer més àmplia la calçada de la mateixa rotonda per permetre una circulació més fluida i segregar el carril que ve de Martorelles i que serveix d’incorporació a la C-17. S’espera que a finals d’any ja es pugui licitar l’obra a la rotonda per la qual circulen més de 2.500 vehicles diaris.

Sobre la proposta, l'alcalde va dir que “ens aporta una via de solució molt més a prop que ara fa uns mesos i ens permet començar a posar fil a l’agulla per solucionar un dels grans problemes de mobilitat que tenim a la ciutat”.

Reclamació del territori

La demanda de millores en aquest punt és una reclamació compartida pels ajuntaments de Mollet i Martorelles. Ja el juliol de 2017, la Generalitat es va comprometre a consensuar amb els ajuntaments una proposta tècnica després que Mollet i Martorelles reclamessin incloure aquest sector dins del projecte d’ampliació de la C-17, construir una nova rotonda entre el pont de l’Aiguabarreig i el carrer Carrerada, a l’entrada del polígon de Martorelles, i desviar el trànsit que prové de l’AP-7 per enllaçar amb la C-17 per fora de la rotonda del Decathlon.

 

Edicions locals