El PSC treballa en una llista cremallera i oberta a candidats independents

El partit vol presentar la candidatura per a les municipals del 26-M a principis d'abril

Política

El PSC treballa en una llista cremallera i oberta a candidats independents
El PSC treballa en una llista cremallera i oberta a candidats independents

El PSC de Mollet es troba immers en l'elaboració de la seva candidatura per a les eleccions municipals del 26-M. Després que fa uns dies l'actual alcalde, Josep Monràs, fos ratificat com a alcaldable, ara el partit treballa en la resta de noms, entre els quals, no hi serà Josep Maria Garzón que ja ha anunciat que deixa la primera línia de la política.

Segons la primera secretària del PSC a Mollet, Mireia Dionisio, el partit està creant "una llista guanyadora plena de persones preparades per governar, progressista i que reflectirà la pluralitat de la ciutat", ha dit aquest dilluns en la mateixa roda de premsa de comiat de Garzón.

Segons Dionisio, la candidatura s'esta elaborant seguint tres criteris. D'una banda, serà una llista cremallera. L'actual regidora recorda que "sempre hem fet llistes paritàries, fins i tot quan encara no estàvem obligats", ha assegurat.

Un altre dels criteris és que el que ha definit com una llista "oberta", ja que vol integrar tant militants socialistes com persones independents representants de la societat civil. En aquest sentit, Monràs, ha parlat dels independents com "aquelles persones que volen aportar el seu coneixement a la ciutat i que enriqueixen el projecte socialista".

Per últim, Dionisio ha destacat que la llista combinarà "renovació i experiència", moment en què ha donat les gràcies a la feina feta a Josep Maria Garzón, després de 32 anys al govern municipal.

Pel que fa al programa, Dionisio ha destacat que ja compten amb unes 200 propostes i suggeriments fets arribar de part de ciutadans que han pres part en el procés participatiu obert pel partit.

Edicions locals