El Teatre de Can Gomà viurà una antologia d'havaneres extretes de la sarsuela

La proposta de Forum Abelló inclou una cantada d'havaneres populars catalanes i un cremat de rom

Cultura

Espectacle d'havaneres del Forum Abelló celebrat el passat octubre
Espectacle d'havaneres del Forum Abelló celebrat el passat octubre

Mollet del Vallès

Forum Abelló organitza aquest diumenge a les 18 h Habanera-Antologia d'Havaneres de la Sarsuela. Aquest espectacle es podrà gaudir al teatre de Can Gomà per un preu de 8 euros, entrades anticipades fins al divendres a La Marineta, i de 10 euros si es compren el mateix diumenge a taquilla.

Segons expliquen des del Forum Abelló companyia de Sarsuela de Mollet, Habanera-Antologia d'Havaneres de la Sarsuela és un muntatge musical de cant i piano en el qual s'interpreten peces d'havaneres extretes d'obres de la sarsuela.

En total una quarantena de persones participen en aquesta obra que tindrà una duració de dues hores i que culminarà, en acabar, amb un cremat de rom i una cantada d'havaneres populars catalanes.

"El muntatge està dividit en quatre parts", afirmen des de l'organització. "En cada una d'elles es parla d'un tema diferent", expliquen. "El mar, els oficis, l'amor i la festa es canten amb to dramàtic, però amb un registre còmic", afegeixen.

Especialment important és l'escenografia que a Habanera-Antologia d'Havaneres de la Sarsuela compta amb les pintures d'Anna Comadran i la direcció escènica de Marta Busquets. Així mateix, la direcció musical de l'obra va a càrrec de Daniel Pérez.

Edicions locals