Dos 'tastets' de circ a La Tramolla

Les classes per a infants estaran impartides per la professional circense Nora Entrena

Cultura

Malabars
Malabars

Mollet del Vallès

La Tramolla oferirà aquest dissabte dos tallers de circ a Mollet. Dirigits a infants, seran "dos tastets a càrrec de Nora Entrena en els quals es podran provar les disciplines de teles, cèrcols i malabars".

Els tallers es duran a terme de 10 a 11.30 h per a infants de 4 a 6 anys i d'11.30 a 13 h per a majors de 7 anys al Centre d'Art i Creació de La Tramolla al carrer Santa Bàrbara número 5. El preu d'ambdós és de 15 euros i les places, que són limitades, es poden aconseguir al formulari de contacte del web de la Tramolla o enviant un correu a [email protected]

Segons ha informat el mateix centre, "a partir del feedback dels participants sobre quines disciplines els agraden més anirem programant més tastets durant els propers mesos, amb la idea de poder obrir cursos regulars de circ de cara al setembre".

Aquests tallers seran impartits per Nora Entrena, una jove professional del circ que ha cursat estudis circenses a l'escola El Circ Petit de Pineda de Mar i a l'Escuela Internacional Cau de Granada.

Paral·lelament s'ha format com a ballarina de ball jamaicà, amb professors nacionals i internacionals, i viatjant a Jamaica en diverses ocasions. També està formada en Pilates, Low Pressure Fitness (hipopressius), Aeroyoga per Yoga Body i en Pedagogia Creativa i de Circ. Així mateix, és formadora de Circ Social a l'Ateneu Popular de Nou Barris.

Edicions locals