L'ADHEC impulsa la 2a Setmana del Comerç de Mollet

Se sortejaran 2.000 euros, es farà una desfilada de moda i també es regalaran entrades per al Museu Abelló

Economia

Mercè Pérez, Lluís Farrés i Pepa Ventura
Mercè Pérez, Lluís Farrés i Pepa Ventura | S.C.

L'Associació d'Autònoms Dones i Homes Emprenedors de Catalunya s.XXI (ADHEC) i l'Ajuntament de Mollet engeguen aquest cap de setmana la segona edició de la Setmana del Comerç a la ciutat –és la tercera edició que fomenta la Generalitat i el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya–.

La Setmana del Comerç serà concretament del 25 al 31 de març, però aquest dissabte i diumenge l'ADHEC muntarà una carpa als entorns de la plaça Catalunya i el carrer Barcelona per donar el tret de sortida a aquesta activitat. Les persones que s'hi apropin podran agafar llibretes, bolígrafs i globus commemoratius per a l'ocasió.

Dues activitats centraran la Setmana del Comerç a Mollet: per una banda el sorteig de 8 premis de 250 € a bescanviar en les botigues participants (més de 50); i per l'altra banda, la primera desfilada de moda Mollet Desfila. "Volem fer una Cibeles a Mollet", ha dit el president de l'ADHEC, Lluís Farré, en la presentació. L'activitat serà el diumenge 31 de març (11.30 h) al Mercat Vell.

El comerç amb la cultura

Aprofitant el 20è aniversari del Museu Abelló, durant la Setmana del Comerç a Mollet es repartiran 16.000 entrades per al Museu en 200 establiments de la ciutat, que tindran un pòster d'un quadre del Museu a l'aparador. La regidora de Comerç i de Cultura, Mercè Pérez, celebra aquesta unió, ja que "la gent sap que a Mollet hi ha un museu, però detectem que molts no hi han entrat mai". En aquesta línia, la Pepa Ventura, gerent del Museu, valora molt positivament el fet de "buscar sinergies entre comerç i cultura".

Edicions locals