Podem Mollet planteja construir 227 habitatges de lloguer assequible

Una moció de la formació proposa que tinguin un preu d'entre 300 i 400 euros

Societat, Política

El grup municipal de Podem Mollet presentarà una moció al ple en què planteja la construcció a mig i llarg termini de fins a 227 habitatges de lloguer assequible a la ciutat amb un preu de lloguer fixat entre 300 i 400 euros.

"A l'espera del nou POUM i després d'analitzar les possibilitats legals, creiem que l'existència de diferents Plans de Desenvolupament Urbanístic així com Plans de Millora Urbana brinden una oportunitat per a la consecució d'un gran nombre d'habitatges de protecció social destinats a lloguer social i assequible", apunta la formació lila.

En concret, Podem comptabilitza pisos als PAU i PMU que no s'han desenvolupat de rambla Pompeu Fabra, Gaietà Ventalló-Roger de Llúria, Gallecs-Jacinto Benavente-Magallanes, avinguda Llibertat, Can Fàbregas, carrer Ferrocarril, Martí l'Humà, Antoni Suñé, Can Gomà-Can Fonolleda, la pista Trèvol i el sector del Calderí, que aglutinaria més de la meitat amb una previsió de 130 pisos de protecció.

"L'existència d'un parc municipal d'habitatges de lloguer social i assequible és una prioritat per a la gent de Mollet", apunten fonts de Podem, que reconeixen que "els terminis perquè es facin realitat són a mig i llarg termini però com més aviat se plantegin les bases legals per poder dur-lo a terme abans seran una realitat".

Des del Grup Municipal de Podem asseguren que treballaran "fins a l'últim dia de mandat amb propostes en defensa dels drets i la millora de condicions de vida de totes i tots, les precampanyes i campanyes electorals són secundàries", conclouen.

Edicions locals