Els Mossos desmantellen i precinten dos pisos a Mollet on es cultivava i venia marihuana

Es van detenir tres homes, que van quedar en llibertat amb càrrecs

Societat

Els Mossos d'Esquadra de Mollet van desmantellar dijous dos pisos del carrer Monturiol de Mollet, arran d'una investigació de salut pública del jutjat d'instrucció número 4 de Mollet. Es tracta d'un punt de droga distribuït entre els dos immobles.

Un dels pisos estava dedicat al cultiu de marihuana i els Mossos hi van trobar 164 plantes a més de tota la infraestructura necessària per a la seva cura. I l'altre pis estava dedicat a la venda i la policia catalana va trobar gairebé una vintena de monodosis de marihuana preparades. Tot plegat té un valor d'uns 13.000 euros.

Els Mossos van desmantellar el punt de venda de droga i van precintar els dos habitatges. A més, van detenir tres persones, que van passar a disposició judicial l'endemà divendres acusats d'un delicte contra la salut pública i per defraudació de fluid elèctric. Tanmateix, van sortir en llibertat amb càrrecs. Es tracte de dos homes espanyols i un dominicà, de 36, 25 i 56 anys i tots tres veïns de Mollet.

Per altra banda, els Mossos també han investigat una dona que podria estar relacionada amb el cas i que ha estat imputada judicialment.

Edicions locals