La CUP Mollet presenta el trio capdavanter de la seva candidatura per al 26-M

Harmonia Arbiol i Marc Compte seran els número 2 i 3 de la llista encapçalada per Txus Carrasco

Política

La CUP Mollet presenta el trio capdavanter de la seva candidatura per al 26-M
La CUP Mollet presenta el trio capdavanter de la seva candidatura per al 26-M

Harmonia Arbiol i Marc Compte acompanyaran Txus Carrasco en les primeres posicions de la candidatura de la CUP Mollet a les eleccions municipals del 26-M. Així ho ha decidit l'assemblea local de la formació seguint els criteris aprovats de diversitat, d’experiència, d'edat i de gènere per conformar la llista.

Aquest és doncs l’equip inicial cupaire que encapçala Txus Carrasco com a cap de llista, després de signar el nou Codi Ètic aprovat per aquestes eleccions. En aquest sentit, Harmonia Arbiol, número 2 de la CUP de Mollet ha definit el Codi Ètic cupaire com “un compromís amb la ciutadania que va molt més enllà de l’estricte compliment de la legislació vigent i aposta per valors d’un nou municipalisme republicà com, el rendiment de comptes, la transparència i la no professionalització de la política, la limitació de mandats i de sous i la no duplicitat de càrrecs”.

Arbiol ha destacat que la CUP de Mollet es compromet amb aquest document, a “fer una campanya austera, no s’endeutar-se, ni demanar cap mena de préstec als bancs, fer públiques les seves despeses electorals i revertir a la ciutat bona part dels ingressos que es derivin dels càrrecs electes, per oferir suport i recursos als projectes socials que siguin considerats d’ interès”.
La CUP de Mollet ha anunciat finalment, que en els propers dies “farà públiques algunes de les conclusions que han plantejat els diferents àmbits i espais del procés participatiu engegat fa unes setmanes que fan referència a eixos com : les polítiques de gènere, el model de ciutat, el medi ambient, el dret a l’habitatge i els serveis públics, la cultura i memòria popular, la radicalitat democràtica i la participació veïnal”.
 

Edicions locals