Els germans Cisneros, exregidors de Ciutadans, a la llista del PP

Els dos regidors no adscrits acompanyaran Susana Calvo a la candidatura popular

Política

Els germans Cisneros, a esquerra i dreta de Muñoz, quan encara formaven part de Ciutadans
Els germans Cisneros, a esquerra i dreta de Muñoz, quan encara formaven part de Ciutadans

Els dos exregidors de Ciutadans, Toni Cisneros i Maria Elena Cisneros, que fa unes setmanes abandonaven el partit taronja molletà formaran part de la candidatura del PP de Mollet, encapçalada per Susana Calvo, per a les eleccions del 26-M.

"El Partit Popular és la millor opció per a Mollet d'entre tots els partits constitucionalistes que es presentaran", considera Toni Cisneros, qui valora positivament que la candidatura popular es presenti amb el que considera "un programa molt ambiciós i molt social, sense oblidar que ha estat i serà l'únic partit que ha defensat la defensa de la unitat d'Espanya i de la Constitució en el nostre Ajuntament, sense cap tipus de complexos".

En un comunicat, Cisneros, ha carregat contra la resta de partits consitucionalistes. Sobre el PSC, opina que "porta massa temps al govern amb un programa caducat i està més preocupat a salvar els papers que en les necessitats del nostre municipi", diu.

Cisneros no s'estalvia les crítiques a Ciutadans i acusa els representants del partit taronja a Mollet d'estar "més preocupats de mantenir la seva butaca amb un bon sou que lluitar pels interessos dels seus veïns" diu Toni Cisneros, qui torna a posar sobre la taula la "irresponsabilitat i mentides" del portaveu del grup, Francisco Muñoz, pel cas del currículum.

Pel que fa a Vox, Cisneros assegura que el partit ultradretà està format per un grup de persones que són de fora de Mollet i que "no tenen coneixement de les nostres necessitats. El candidat –en referència a Jordi Guirado– resideix a Granollers i es presenta en el nostre municipi per por de defensar les sigles per les quals es presenta, en la seva pròpia ciutat". "El mateix Guirado ha confessat obertament que no li importa gens la nostra ciutat, i que la seva única intenció és la defensa d'Espanya", assegura Cisneros.

Edicions locals