El Casal Cultural de Mollet acull una sessió sobre cooperatives

Es tracta d'una taula rodona impulsada per l'Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental i la Federació d'Associacions de Veïns de Mollet

Economia

Imatge de la Taula Territorial del Vallès Oriental, una de les darreres activitats que ha organitzat l'Ateneu
Imatge de la Taula Territorial del Vallès Oriental, una de les darreres activitats que ha organitzat l'Ateneu | Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental

L'Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental i la Federació d'Associacions de Veïns de Mollet del Vallès organitzaran dijous 4 d'abril (19 h) una taula rodona al Casal Cultural de Mollet per parlar sobre les cooperatives i l'economia social i solidària (ESS).

Sota el nom Cooperativitzem el Baix Vallès! Com integrar-nos en l’ESS, es debatrà amb diversos referents comarcals sobre per què les cooperatives són la forma d’organització més democràtica, justa i solidària i una potent alternativa al capitalisme desenfrenat. Els assistents també descobriran què cal fer per crear una cooperativa i com l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental acompanya en tot el procés.

Els ponents seran David Cos, president executiu d’Escola Sant Gervasi; Ramon Torrents, soci de Som Contrapunt; Montse Lamata, sòcia d’Ensó i membre de l’Ateneu Cooperatiu; Adrià Soler, tècnic de contractació de l’Ajuntament de Martorelles. I tot plegat serà moderat per Pol Ansó, president de l’Associació de Veïns de Gallecs. L'assistència és gratuïta i oberta a tothom.

Edicions locals