Tot a punt per al primer Mollet Desfila, amb una quinzena de marques molletanes de moda

Serà diumenge al Mercat Vell a partir de les 12 h

Economia

Tot a punt per al primer Mollet Desfila, amb una quinzena de marques molletanes de moda
Tot a punt per al primer Mollet Desfila, amb una quinzena de marques molletanes de moda | Ajuntament de Mollet

El Mercat Vell acollirà diumenge (12 h) la primera desfilada de moda Mollet Desfila, organitzada per l'Ajuntament de Mollet i l'Associació d'Autònoms Dones i Homes Emprenedors de Catalunya s.XXI (ADHEC). "Volem fer una Cibeles a Mollet", va assegurar el president de l'ADHEC, Lluís Farré, en la presentació de l'esdeveniment.

El Mollet Desfila està inclòs dins la segona Setmana del Comerç de Mollet, i es porta a terme amb la participació d'un total de 14 marques de modes: Mama Lloca, Bambi, Benetton, Nara, Calçats del Vallès, Modes Blasi, Alber Pous Joiers, Toscana 2013, Luman, Plata Jeans, Sweet Dress Hell, The Skull Shoes, Bijuteria el Crit i Issim.

També participaran més d'una vintena de professionals estilistes i perruquers de Susana Coronado perruqueria, Montse Palau, Judith Casas perruqueria, Pel de préssec, Alicia, Art estilisme, Elisabet Salgado, CJ Perruquers i Montse Casellas. I, a més, hi col·laboraran sis empreses: Orquidia Flors, Esclat, Banc de Sabadell, Molletauto Opel, Nautalia Viatges i Restaurant Pi Tapes.

Però els principals protagonistes seran més d'una seixantena de models que desfilaran amb roba de nen de premamà i embarassada, calçat infantil i juvenil, roba de dona i home, roba de festa i pin up, roba casual i joieria i complements i bijuteria.

Durant la desfilada se sortejarà un cap de setmana a pensió complerta en un hotel per a dues persones, amb l'experiència de portar un Opel Combo i un sopar per a dues persones.

Edicions locals