Josep Monràs: 'La política ha de ser treballar per l'interès general i no pel partit'

El PSC feia divendres la presentació de Monràs com a candidat socialista amb la presència de Miquel Iceta

Política

Josep Monràs: 'La política ha de ser treballar per l'interès general i no pel partit'
Josep Monràs: 'La política ha de ser treballar per l'interès general i no pel partit'

Mollet del Vallès

Amor, passió, estima, van ser algunes de les paraules que més es van repetir divendres en la presentació de Josep Monràs com a candidat del PSC a l'Alcaldia de Mollet. El Mercat Vell s'omplia a vessar en l'acte que va tenir com a convidat el primer secretari del PSC, Miquel Iceta, qui va assegurar que "existeix una història d'amor entre els socialistes i Mollet i entre Monràs i la seva ciutat".

Sota el lema Mollet, en bones mans, els socialistes presentaven Monràs com a candidat "convençuts de la seva vàlua i les seves capacitats, avalades per la feina feta", deia Iceta, qui destacava la "sensibilitat i conviccions" de Monràs.

Al seu torn, el candidat, que porta més de 15 anys com a alcalde, assegurava que la política municipal és "parlar amb la gent i conèixer les seves necessitats i saber la capacitat de transformació que es té des d'un Ajuntament". Monràs criticava "la discussió política del no pel no", una actitud que titllava de "sectarisme polític i electoralista. La política ha de ser treballar per l'interès general i no pel partit", etzivava. En aquest sentit, el candidat assegurava que "quan un governa, governa per tothom" i feia un repàs d'algunes de les fites aconseguides en els darrers anys: "Més neteja, oportunitats, inversió en equipaments", tot en un mandat que Monràs considerava que no ha estat fàcil. "Tenir només set regidors ens ha obligat a dialogar, una cosa que va en el nostre ADN", deia.   

El socialista deia que "jo no vull la política de les amenaces sinó al del diàleg i el treball conjunt en benefici de la comunitat" perquè "a mi em mou l'amor i l'estimació per Mollet", concloïa.

Suport ciutadà

Durant l'acte, van haver moments més emocionants, amb el visionat d'una entrevista personal a l'alcalde, en què Monràs recordava els seus pares, la família i l'equip de companys a l'Ajuntament, "un gran equip sense el qual el meu lideratge no seria possible". També es van poder veure imatges de ciutadans i membres dels teixit associatiu de la ciutat que li donen suport com a alcaldable, entre els quals Zoilo Lahuerta, Charo García, Mariano Villaescusa, Núria Rebull, Joan Vilaseca i Montserrat Cabarrocas, entre d'altres.

Edicions locals