Ara Mollet ERC MES proposa convertir gran part de Gaietà Vínzia en un carrer per a vianants

La formació ha obert un local de campanya a aquest eix comercial

Política

Ara Mollet ERC MES proposa convertir gran part de Gaietà Vínzia en un carrer per a vianants
Ara Mollet ERC MES proposa convertir gran part de Gaietà Vínzia en un carrer per a vianants

Ara Mollet ERC MES proposa en el seu programa electoral la reconversió de gran part del carrer Gaietà Vínzia en un carrer per a vianants. Així ho ha anunciat aquest dilluns en la presentació del seu local de campanya situat en aquest mateix carrer.

La proposta preveu vianalitzar el tram comprès entre l'avinguda Jaume I i el carrer Comte d'Urgell, amb un triple objectiu: revitalitzar el sector comercial, afavorir la mobilitat a peu i millorar la connexió entre els barris de Plana Lledó i Can Borrell amb el centre històric de la ciutat. Segons el candidat d'Ara Mollet ERC MES, Oriol López, aquest tipus de transformació a altres ciutats com, per exemple, Granollers "ha fet créixer el comerç". La reconversió implicaria la pèrdua d'espais d'aparcament, un fet que, segons López, "requerirà de noves fòrmules que estudiarem per donar una alternativa, però hi ha diferents possibilitat", ha dit.

Local de campanya

La presentació del projecte s'ha fet en el marc de la inauguració del local de campanya que Ara Mollet ERC MES ha obert aquest dilluns al número 65 del carrer Gaietà Vínzia i que estarà obert fins a les eleccions del 26-M. "És una manera d'aproximar-nos al ciutadà, estar-hi més a prop i poder informar del nostre projecte municipalista", ha explicat el president d'ERC a Mollet, Albert Biescas. Així doncs, el local –que es troba a peu de carrer i que no substitueix la seu d'ERC de l'avinguda Llibertat– estarà obert de 10 a 13 h i de 17 a 20 h durant els mesos d'abril i maig.

Edicions locals