Susana Calvo es posiciona com la 'candidata amb garanties' de la dreta a Mollet

L'actual regidora del PP serà la cap de llista a les municipals per cinquena vegada consecutiva

Política

Susana Calvo es posiciona com la "candidata amb garanties" de la dreta a Mollet
Susana Calvo es posiciona com la "candidata amb garanties" de la dreta a Mollet

Mollet del Vallès

Després d'alguns dubtes de la mateixa candidata, Susana Calvo ha acceptat ser la cap de llista del PP a Mollet. Tot i que a principis d'any el partit a nivell català ja l'havia designat com a candidata, una "mala època personal" ha fet demorar la seva decisió però, finalment, encapçalarà la llista del PP a l'Alcaldia de Mollet per cinquena vegada consecutiva.

Dilluns el partit, amb la presència  del seu president a Catalunya, Alejandro Fernández, feia al rstaurant Sa i Fresc l'acte de presentació de la candidata, qui té com a objectiu "aconseguir l'Alcaldia i, si no, treure un bon resultat fruit de la bona feina feta a l'Ajuntament", deia Calvo, qui remarcava que "moltes de les propostes que hem presentat i que han vingut de la ciutadania s'han acceptat al ple i s'han dut a terme", assegurava.

Sobre la resta de noms de la llista, Calvo destacava la presència de militància però també d'independents "de Mollet", remarcava, que s'han volgut sumar al projecte dels populars. En aquest cas, sobre la presència dels germans Cisneros –exregidors de Cs– a la llista del PP, Calvo assegurava que "encara no sabem en quina posició estaran però la intenció és que s'hi incorporin perquè són persones molt vàlides i amb experiència municipal".

En referència a la concurrència de tres partits de dretes a les municipals a Mollet –PP, VOX i Cs– Calvo considera que "tot el que sigui dividir la dreta és restar-nos vots entre nosaltres", i no estalviava crítiques a totes dues formacions. "La llista de VOX és ridícula, sense gent de Mollet; i Cs està molt desacreditat a la ciutat".

Per la seva part, el president del PP a Catalunya, Alejandro Fernández, assegurava que Calvo "és una garantia per al partit perquè és una persona formada, amb experiència i a més molt propera al ciutadà", concloïa.

Edicions locals