El Departament retalla un grup de P3 de l'oferta pública a Mollet

Cal Músic és l'escola molletana on es reduirà una línia de P3

Societat

Cal Músic és l'escola molletana on es reduirà una línia de P3
Cal Músic és l'escola molletana on es reduirà una línia de P3 | Ampa Cal Músic

Finalment, el Departament d'Educació ha suprimit un grup de P3 de l'oferta de places a les escoles de Mollet per al proper curs escolar. En concret, s'ofertaran 14 grups públics de P3 pels 15 que es van obrir per a l'actual curs i el centre que patirà la reducció serà el de Cal Músic que passarà de tenir dues línies a tenir-ne una.

Pel que fa a l'oferta d'escola concertada, hi haurà vuit grups de P3. Setmanes abans de la preinscripció saltava l'alarma després que el Departament proposés una possible fusió de dues escoles davant la davallada de la natalitat. Les protestes de l'Ajuntament i la comunitat educativa van frenar la decisió tot i que no han servit per mantenir els grups i abaixar les ràtios a les classes.

El regidor d'Educació, Raul Broto, ha tornat a demanar al Departament una planificació a mig termini per "evitar suprimir grups de manera improvisada amb el neguit que això suposa per a les escoles". Broto explica que des del Consell Municipal d'Educació s'està fent una diagnosi sobre el futur de les escoles però "qui ha de fer la proposta és el Departament per després consensuar-la", diu Broto que continua apostant per una baixada de ràtios a les aules.

Edicions locals