Iván Garrido serà el candidat de Ciutadans (Cs) a l'Alcaldia de Mollet

El jove advocat de 27 anys substitueix Francisco Muñoz al capdavant de la llista taronja

Política

Iván Garrido serà el candidat de Ciutadans (Cs) a l'Alcaldia de Mollet
Iván Garrido serà el candidat de Ciutadans (Cs) a l'Alcaldia de Mollet

Ciutadans (Cs) ha anunciat l'elecció d'Iván Garrido com a candidat a l'alcaldia de Mollet del Vallès en substitució de Francisco Muñoz. Garrido és un jove advocat de 27 anys que porta vinculat a Ciutadans des 2014.

Especialitzat en Dret de les Tecnologies de la Informació és responsable de xarxes de joves del partit taronja a nivell autonòmic. Durant aquesta legislatura ha format part de l'equip de treball municipal com a assessor. També forma part de la junta directiva local.

Segons Manuel Losada, Coordinador d'Organització de Cs per al Vallès Oriental i Osona, la designació de Garrido com a candidat "es tracta d'una aposta segura". Losada recalca que Garrido és "un jove del planter del partit que durant els últims anys ha demostrat la seva preparació, vàlua i compromís amb el nostre projecte de regeneració política, de manera que li augurem un prometedor futur en la política municipal".

Iván Garrido diu "afrontar aquest projecte amb molta il·lusió, agraint el suport dels militants i comitè territorial per liderar aquesta nova etapa de Ciutadans a Mollet del Vallès". Garrido recalca que "vam sortir a guanyar, ja ho vam fer el 21D i ho tornarem a fer". El candidat de Cs manifesta que "tenim programa, equip i idees noves per revitalitzar la nostra ciutat després de 30 anys de govern socialista".

Ciutadans Mollet comunicarà en les pròximes setmanes qui acompanyarà Iván Garrido en la seva candidatura, així com donarà a conèixer les seves principals propostes.

Jove advocat

De pare extremeny i mare catalana, Garrido fa 17 anys que resideix a Mollet del Vallès. És Llicenciat en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona i té un Màster en Dret Digital i de la Societat de la Informació per la Universitat de Barcelona. L'any passat també va finalitzar un Màster en Dret de les Tecnologies de la Informació per ESADE. Treballa com a advocat des de 2013.

És afiliat de Cs des 2014. Pertany a la Junta Local del partit a Mollet del Vallès i és també responsable de Xarxes Socials de Joves Cs de Catalunya.

Edicions locals