Mollet demana a Educació que es reobri la línia de P3 que s'ha suprimit si hi ha suficients preinscripcions

L'Ajuntament continua reclamant una planificació consensuada i a mig termini

Societat

L'Ajuntament de Mollet ha reclamat al Departament d'Educació de la Generalitat que s'obri la línia de P3 que s'ha suprimit a la ciutat per a l'any vinent si hi haguessin preinscripcions suficients.

El 27 de març el Departament va fer pública l’oferta provisional de places dels centres educatius de la ciutat amb un grup menys de P3. L’Ajuntament no comparteix la decisió d’eliminar aquesta línia abans de conèixer les dades de preinscripcions i per això demanarà que s’obri "en el cas que hi hagi les preinscripcions suficients en aquest centre educatiu, ja que va ser el compromís que es va adoptar durant la visita", apunten fonts municipals.

El consistori s’ha posat en contacte amb el Departament d’Educació de la Generalitat per demanar explicacions sobre el tancament d’una línia de P3 a una escola molletana determinada abans de finalitzar el període de preinscripcions. A més, insisteix en la necessitat de fer una planificació a mig termini consensuada amb l’Ajuntament i amb la comunitat educativa, fet que no s’ha produït fins el moment. També es torna a posar sobre la taula que es valori la reducció de ràtios a les aules i mantenir així l’oferta de línies a les escoles molletanes.

Edicions locals