Marina Escribano, a les llistes del Congrés d'En Comú Podem

Serà la número 14 a la candidatura per la circumscripció de Barcelona

Política

La cap de llista de Mollet en Comú a les properes eleccions municipals, Marina Escribano Maspons, ocuparà també un lloc 14 a les llistes del Congrés dels Diputats que En Comú Podem presenta per la circumscripció de Barcelona amb motiu de les eleccions generals del proper 28 d’abril.

Segons la formació, Escribano "esdevé un dels nous actius de la coalició d’esquerres en aquests decisius comicis". La molletana ha manifestat el seu suport al projecte d’En Comú Podem perquè "és l'única candidatura que serà garantia d’un veritable avenç en polítiques socials i per a les persones” en aquests moments en què "reapareix el risc a una involució democràtica representada per l’ascens d’una extrema dreta global que amenaça els nostres drets i llibertats fonamentals".

Així mateix, Escribano ha afirmat que el seu compromís és “100% amb l’alcaldia de Mollet”, però creu important que a la llista per les eleccions generals “hi hagi persones que com jo, coneixem i reivindiquem el món local, les polítiques municipals i les necessitats quotidianes de la gent”. Per això, destaca “la importància que al Congrés tinguem una bona representació, per portar les reivindicacions dels pobles i ciutats, i que es prenguin mesures per a millorar la vida de les persones: sanitat, educació, pensions, habitatge, transports, medi ambient, etc”.

Escribano no serà l´única integrant de Mollet en Comú a les llistes d’En Comú Podem, ja que l’activista mediambiental, Quim Pérez, ocuparà el lloc número 27. Pérez ha destacat per la seva implicació i lideratge en els moviments socials vinculats a la lluita per la gestió pública de l'aigua.

Edicions locals