Els propietaris promouen el desenvolupament del Sector de Can Prat

L'Ajuntament ha rebut el Pla de Millora Urbana, primer pas per a la reactivació de la zona

Societat

Els propietaris promouen el desenvolupament del Sector de Can Prat
Els propietaris promouen el desenvolupament del Sector de Can Prat

Propietaris de l’àmbit del Sector de Can Prat han presentat a l’Ajuntament de Mollet el Pla de Millora Urbana (PMU) de Can Prat, per tal de començar el desenvolupament d’aquest espai d’activitat econòmica de la ciutat. 
 

En concret, el sector inclòs en aquest PMU abarca la pastilla delimitada per la masia de Can Prat, la C-17 i la C-33, amb l'avinguda Can Prat –on hi havia l'antiga fàbrica Fredenhagen Ibérica– entre mig i fins a l'altura del carrer Indústria.

"Els propietaris han vist una oportunitat de mercat perquè hi ha operadors interessats en aquests terrenys i per això han fet el pas per al seu desenvolupament", apunta l'alcalde, Josep Monràs.

El planejament presentat, d’acord amb les Normes Urbanístiques de la ciutat de Mollet, contempla un àmbit de desenvolupament econòmic de més de 130.000 m2, que es divideix en ús terciari (comercial, oficines, recreatius, hotelers, etc...) de 63.081,06 m2; ús industrial de 29.812,06 m2; espais lliures i zones verdes (ús públic 10.239,26m2) i vials, 29.714,91 m2. A més, pels aprofitaments urbanístics, l'Ajuntament també hi podria desenvolupar algun equipament municipal.

Segons fonts de l'Ajuntament, el pla preveu una inversió privada d’aproximadament 8 milions d’euros per a la urbanització de l’espai, i, té en compte el patrimoni natural de la ciutat, preveient la conservació i protecció dels arbres de l’avinguda Can Prat, que són patrimoni protegit de Mollet des del 2005.

 

 

 

Edicions locals