El PSC de Mollet farceix la llista de caps visibles del teixit associatiu

La candidatura socialista compta amb 13 independents que conformen una "llista de ciutat"

Política

El PSC de Mollet farceix la llista de caps visibles del teixit associatiu
El PSC de Mollet farceix la llista de caps visibles del teixit associatiu

El PSC ha presentat aquest dimarts els 13 independents que formaran part de la llista socialista que concorrerà a les eleccions del 26-M. Entre els noms, molts representants d'entitats veïnals, esportives i regionals, que s'incorporen a la candidatura "amb la voluntat de sumar. No busquen res sinó que aporten", ha dit l'alcalde i cap de llista, Josep Monràs. 

En concret, els noms presentats han estat: Encarna Ortiz, empresària del sector de l'hosteleria a la ciutat i membre del Consell de Participació; Paco Paradas, expresident del Centro Cultural Andaluz; Pepi Muñoz, una de les promotores de la recollida de signatures que va demanar a Monràs que es tornés a presentar com a alcaldable; Leo Conde, empresari i president del Club d'Hoquei; Montse Putellas, durant molts anys responsable d'esports de l'Escola Lestonnac i vinculada a Fanàtics Motos Històriques i la Penya Barcelonista; Joan Ollé, autònom i president del Club Atlètic Mollet; Jesús Soler, exregidor i expresident del Centro Cultural Recreativo Aragonés de Mollet y Comarca i distinció cívica Per Mollet; Tere Bocanegra, de l'AV Lourdes i filla del president emèrit de la UD Lourdes, Juan Bocanegra; Juan Bautista, expresident de l'AV de Riera Seca; Montse Gambau, presidenta de l'AV Estació de França i Can Mulà; Antonio Navarro, president del Centro Cultural Extremeño i distinció cívica; Isabel Aranda, activista al barri de la Plana Lledó; i Romà Parera, expresident de la Creu Roja a Mollet.

"Estem segurs que tindrem la candidatura molletana més preparada, més plural, més oberta i més representativa de la ciutat", apunten els socialistes, que destaquen que la llista serà cremallera i amb veïns de tots els barris i del teixit associatiu. "Tindrem un representant de cadascuna de les entitats regionals de la ciutat", ha destacat Monràs.

Com a representants d'aquests independents, en l'acte de presentació han parlat Encarna Ortiz i Leo Conde. Ortiz ha dit que “sense ser militant és un honor formar part d'aquest projecte sòlid i consolidat, però viu, que representa el PSC i Josep Monràs”. Per la seva part, Leo Conde ha afegit que “és il·lusionant que et permetin formar part d'un projecte com aquest. Tots estem amb la il·lusió de poder aportar noves idees per seguir construint aquesta ciutat”.

Edicions locals