El Mollet s'apropa a només 1 punt de la promoció d'ascens

Els homes de Jordi Gallardo van haver de suar de valent per emportar-se els tres punts contra el Sarrià (1-0)

Esports

Els homes de Jordi Gallardo ara mateix són tercers amb 56 punts
Els homes de Jordi Gallardo ara mateix són tercers amb 56 punts | CF Mollet UE

Nil Artiaga

El CF Mollet UE és a només 1 punt de la segona plaça, que marca la zona de promoció d'ascens, i que actualment ocupa el CCD Turó de la Peira. 

Un solitari gol de David Garcia, a tres minuts pel final, va donar el triomf als molletans en l'últim partit aquest dimecres contra el Sarrià (1-0), en l'enfrontament ajornat de la 23a jornada del grup 2 de Segona Catalana, amb motiu de les obres del camp de futbol Germans Gonzalvo.

Amb aquest resultat, els rojos encadenen tres victòries consecutives a la lliga, ja que en el partit del passat cap de setmana van golejar a domicili: 0-4 contra el Sant Andreu Atlètic, amb dianes de Mohamed Miraash, José González, Ramon Fernández i Martí Garcia.

Els homes de Jordi Gallardo ara mateix són tercers i sumen 56 punts, a 1 de la segona plaça. A més, es distancien 8 punts del seu perseguidor més proper, el Montcada -quart amb 48-. A falta de sis jornades per al final de la lliga, doncs, el Mollet segueix ben viu en la pugna pel seu retorn a Primera Catalana un any després.

Diumenge a les 12 h s'enfrontarà al filial de l'Europa -setè amb 42 punts, també a casa, en el partit corresponent ala 29a jornada.

Edicions locals