Desallotgen per risc d'incendi diversos edificis de Montornès amb pisos ocupats

Cap a les nou del matí ha començat una operació policial conjunta entre Mossos d'Esquadra i Policia Local

Societat

Desallotjen diversos edificis de Montornès amb pisos ocupats per risc d'incendi
Desallotjen diversos edificis de Montornès amb pisos ocupats per risc d'incendi

Montornès del Vallès

Unes sis dotacions de Mossos d'Esquadra conjuntament amb la Policia Local de Montornès han col·laborat aquest dilluns al matí en el desallotjament dels veïns de tres blocs de pisos dels voltants de l'Església amb motiu de risc d'incendi. Alguns dels pisos d'aquests edificis estaven ocupats amb la llum punxada i els comptadors manipulats, fet que ha provocat el desallotjament. 

Als voltants de les nou del matí començaven els desallotjaments a diversos edificis dels carrers Bartomeu Sala i Sagrera i del passatge del carrer Nou. Durant tot el dia tècnics i efectius policials han estat comprovant l'estat dels edificis i dels comptadors i cap als voltants de dos quarts de deu de la nit els veïns propietaris han pogut tornar a casa seva. Alhora s'han tapiat algunes finestres i portes per evitar de nou les ocupacions d'alguns d'aquests pisos. 

Pel matí, l'Ajuntament de Montornès ha instal·lat una carpa informativa pels veïns afectats per aquest desallotjament i s'ha contractat una empresa de seguretat privada que vigilarà la zona tota la nit. 

 

 

Edicions locals