Ciutadans Mollet anuncia les cinc primeres persones de la llista per a les municipals

Eva Guillén, Javier González, Julia Moreno i Rosa Bravo acompanyaran el cap de llista, Iván Garrido

Política

Ciutadans Mollet anuncia les cinc primeres persones de la llista per a les municipals
Ciutadans Mollet anuncia les cinc primeres persones de la llista per a les municipals | Ciutadans Mollet

Eva Guillén, Javier González, Julia Moreno i Rosa Bravo es presentaran com a números 2, 3, 4 i 5 a les llistes de Ciutadans Mollet per a les eleccions municipals del 26 de Mollet.

Tots quatre acompanyaran el cap de llista, Iván Garrido, qui diu que compta "amb un equip renovat que té molta confiança i il·lusió en el nou projecte proposat per Mollet". També ressalta “la incorporació de dones valentes a l'equip, com és el cas de Julia Moreno, membre de S'ha Acabat!, que diàriament treballa en el campus de la UAB per aconseguir una universitat lliure d'imposicions i censura independentista".

Els perfils del 2 al 5

La número 2, Eva Guillén, té 34 anys, és advocada i ha treballat en diferents firmes fins que el 2015 va decidir emprendre amb el seu propi despatx. És llicenciada en Dret (UPF), té un Màster de Pràctica Jurídica (UB) i està especialitzada en dret urbanístic, concursal i de negocis. Guillén aposta "per una administració més professionalitzada per aconseguir un millor servei per als ciutadans".

En tercer lloc hi ha Javier Gonzalez, molletà de naixement (fa 53 anys) i pare de tres fills. Està afiliat a Ciutadans des del 2015, és coordinador local des de fa tres anys i responsable d'Acció Institucional del Vallès Oriental i Osona.

Julia Morena, de 21 anys i natural de Barcelona, és la número quatre. El 2016 va engegar els seus estudis en la doble titulació en Dret i Ciència Política i Gestió Pública (UAB), on, segons explica, va trobar-se "amb el nacionalisme més radical i excloent". Allò la va portar a participar amb Joves de Societat Civil Catalana i el 2018 va ser una de les fundadores de l'associació S’ha Acabat!, de la qual va ser vicepresidenta. És afiliada a Ciutadans des del 2017.

Per últim, Rosa Bravo, de 52 anys i natural de Granollers, és la cinquena de la llista del partit. Bravo és diplomada en Relacions Laborals (UB) i membre del Col·legi de Graduats Socials de Barcelona. Té 20 anys d'experiència en la professional i té el seu propi despatx des del 2008. Es va instal·lar a Mollet el 1996, on viu amb els seus fills. Es va afiliar a Ciutadans el 2017.

Edicions locals