Bona afluència al parc de les Pruneres per celebrar el Sant Jordi 2019

A més de les parades de llibres, roses i entitats, aquest any la cultura ha compartit espai amb els estands polítics

Cultura

Diada de Sant Jordi a Mollet 2019
Diada de Sant Jordi a Mollet 2019

Enguany les tradicionals paradetes de Sant Jordi s'han traslladat de la Rambla Fiveller al parc de les Pruneres per la coincidència de la Diada amb el mercat setmanal.

La diada de Sant Jordi s'ha llevat encapotada a Mollet. Tot i que semblava que el dia estaria passat per aigua, finalment la jornada ha acabat amb sol a la tarda, fet que ha millorat substancialment la previsió de vendes de les parades de llibres i roses que en aquest dia especial fan una part important de la seva facturació.

A diferència d'altres diades, la de 2019 serà recordada a la capital baixvallesana per canviar la seva localització i per la seva proximitat amb els comicis electoral. "A la Rambla les parades llueixen molt més", ha explicat la responsable d'un estand de venda de llibres. Amb tot, la participació ciutadana aquest Sant Jordi ha estat elevada. Així mateix, la responsable de la parada de llibres no considera que la destacada presència d'estands de partits polítics "hagi estat un inconvenient".

Pel que fa als llibres més venuts, la cap de la Llibreria l'Illa de Mollet ha destacat tres títols per sobre la resta. Digues un desig de Jordi Cabré, El Fibló de Sílvia Soler i El fill de l'italià de Rafel Nadal han estat els llibres més demanats.

Edicions locals