El CF Mollet UE crearà el primer equip de futbol amb diversitat funcional de la comarca

El club molletà vol participar en una lliga que vol tirar endavant la fundació Fedamar

Esports

El CF Mollet UE crearà el primer equip de futbol amb diversitat funcional de la comarca
El CF Mollet UE crearà el primer equip de futbol amb diversitat funcional de la comarca

El CF Mollet UE ha anunciat que crearà, com a mínim, un equip de futbol amb jugadors amb diversitat funcional. D'aquesta manera, es convertirà en el primer club de la comarca del Vallès Oriental en dur a terme aquesta iniciativa.

L'acte de presentació del projecte es va fer dimecres a La Marineta, i hi va assistir l'expresident del CF Mollet, Feliu Tura, que va explicar que els jugadors jugaran com un equip més de la Penya Barcelonista Special Barça, "de manera que duran a la samarreta l'escut del Mollet i el del FC Barcelona".

L'exdirectiu del club molletà va donar les gràcies tant a l'entitat blaugrana, per la seva col·laboració amb l'entitat molletana, com a la fundació Fedamar –una fundació per a la integració de les persones amb discapacitat intel·lectual i/o física–, present a l'acte amb la representació del seu president Enric Cervera, qui va explicar que volen posar en marxa una lliga amb equips amb jugadors que tenen una discapacitat per a la temporada que ve. En aquesta lliga hi participaria l'equip de diversitat funcional del Mollet, i està previst que comenci cap a l'octubre, sempre i quan i hagi un nombre mínim d'equips. "Com a mínim n'hi hauria d'haver vuit, amb aquesta xifra ja podem crear una lliga i gairebé ja la tenim", assegurava Cervera.

El conjunt del CF Mollet estaria format per nois i noies i coordinat per Jordi Alsina. Depèn del nombre de jugadors, es podria incrementar el nombre d'equips.

Edicions locals