Mollet celebra el Dia Mundial de la Dansa amb 'Chroma'

Les escoles de ball es trobaran al parc de les Pruneres el dilluns

Cultura

Cartell de Chroma
Cartell de Chroma

Amb motiu del Dia Mundial de la Dansa, el divendres a les 20 h es realitzarà l'espectacle de ball contemporani Chroma. Organitzat per l'Ajuntament de Mollet, l'esdeveniment es realitzarà al Teatre de Can Gomà i compta amb la direcció i corografia d'Albert Garrell.

Quatre ballarins i ballarines professionals pujaran a l'escenari per mostrar les últimes tendències de la dansa contemporània en un espectacle que ha estat finalista del Premi de Dansa de l'Institut del Teatre. Les entrades tenen un preu de 10 euros a taquilla.

A més, per celebrar l'efemèride, el dilluns s'organitza a les 10.30 h al parc de Can Mulà, una trobada de ball de les escoles de primària i a les 18 h al parc de les Pruneres una mostra de dansa de les escoles de ball de la ciutat.

En aquest darrer esdeveniment han estat convidades l'Escola de Ball Dandi, l'Escola de Ball Isabel Farrés, l'Escola Municipal de Música i Dansa, el Taller de dansa contemporània, La Tramolla, Nímbols i SQS Team Crew.

La següent cita emmarcada en el Dia Mundial de la Dansa a Mollet serà el 10 de maig a La Marineta amb l'espectacle Espiritual Boyfriend i Memòria d'un instant.

Més dansa

Santa Maria també celebrarà el Dia Mundial de la Dansa aquest dissabte a l'escola Les Mimoses a partir de les 17 h.
Així mateix, ja estan obertes les inscripcions del taller Dansa en Família de maig i juny de l'Esbart Dansaire de Montornès, que es farà tots els dijous de 17.30 a 18.30 h a l'Hotel d'entitats.

Edicions locals