El PSC de Mollet presenta una llista de 35 persones amb 'experiència, joventut i que vol renovar la ciutat'

L'acte havia estat prohibit per la Junta Electoral arrel d'una al·legació presentada per ERC el dia abans per l'ús indegut del Mercat Vell

Política

El PSC de Mollet presenta una llista de 35 persones amb 'experiència, joventut i que vol renovar la ciutat'
El PSC de Mollet presenta una llista de 35 persones amb 'experiència, joventut i que vol renovar la ciutat' | Ferran Figueras

Mollet del VallèsFerran Figueras

Aquest divendres es va presentar al Mercat Vell la llista completa dels homes i dones que formen la candidatura del PSC de Mollet per a les pròximes eleccions municipals del 26 de maig. Una llista que segons Josep Monràs, actual alcalde i candidat a la reelecció, està formada per “persones que s’han incorporat noves, que són del teixit associatiu, veïnal, del món cultural, comercial, de l’esport i que treballa per la ciutat i vol contribuir honestament i humilment en aquest projecte”.

Monràs va començar l’acte agraint als sis regidors que l’han acompanyat en aquesta darrera legislatura la feina feta i posant en valor que han aconseguit complir el 90% del que havien promès. “Ens avala allò que vam dir que faríem per la ciutat respecte a allò que ha passat i per tant el programa que presentarem també tindrà tota l’energia, la força i la perspectiva de futur necessària per a la ciutat” afegia.

Un projecte explicava Monràs “d’esperança, d’il·lusió i optimisme”. Amb el lema “Mollet en bones mans”, es presenta aquesta candidatura que buscarà treballar “per una ciutat neta i amable, una ciutat educadora pel futur, d’oportunitats, 100% verda, oberta a Europa i al món, moderna i smart, amb les noves tecnologies per desenvolupar, una ciutat segura i cívica i a la vegada accessible i sostenible, justa, feminista, saludable i viva” remarcava Monràs aquests elements que constituiran el seu programa electoral.

Aquesta llista que encapçala Monràs la segueixen Mireia Dionisio, Juan José Baños, Encarna Ortiz, Raúl Broto, Mercè Pérez, Francisco Paradas, Ana Maria Díaz, J. Ignacio Torrecilla i Maria Josefa Muñoz que són els 10 primers.

Acte prohibit per la Junta Electoral

A l’inici de la presentació Monràs comunicava que ERC havia volgut impedir l'acte presentant una al·legació a la Junta Electoral. El candidat afirmava que "això és producte de la por, perquè els seus actes no estan teixits com poden estar-ho els nostres i, en definitiva, el seu projecte es comença a desinflar”.

ERC va presentar dijous al migdia a la Junta Electoral de la zona de Granollers un escrit denunciant l'ús del Mercat Vell, ja que la formació considerava que incomplia la llei perquè era un espai públic que no s'havia cedit com a espai electoral per a la campanya de les eleccions generals aquell dia. "Considerem que és una desigualtat manifesta que l'Ajuntament no cedeixi el local i el reservi pel partit que governa", deia la denúncia d'ERC a la Junta Electoral. La JEC va resoldre a favor de la denúncia d'ERC amb un escrit el mateix divendres a la tarda prohibint al PSC que fes l’acte. L'alcalde, Josep Monràs, i el PSC han interposat sengles recursos a la resolució.

Edicions locals